Face_0003.png

The Golden OneZ

En gruppe entiteter fra innen tid og rom

En gang i løpet av en milliard år kommer noen spesielle entiteter fra noen høyere riker ned til de lavere dimensjonene. Disse entitetene er noe hinsides sjel, sinn og ånd. De eksisterte innen tid og rom og lenge før dette universet ble skapt. De har utspringet fra et mystisk sted, bare noen få vet om. Det er blitt fortalt mange legender i universet om disse entitetene. Noen av legendene beretter om endetiden og den viktige rollen disse entitetene spiller i det store kosmiske skuespillet kalt skaperspillet. Entitetene er kjent som The Golden OneZ.

Ryktene sier at The Golden OneZ for tiden befinner på Jorden. Årsaken til deres besøk er en stor hemmelighet, men ryktene vil ha det til at de ønsker å løse et eldgammelt universelt mysterium. Mange små puslespillbrikker av universelle sannheter er gjemt på Jorden og bare venter på at noen skal finne dem. Den som finner brikkene og setter sammen puslespillet, vil motta den mektigste kraften som noen gang har eksistert, nemlig skaperkraften. Den som bærer skaperkraften vil når det kosmiske spillet avsluttes vil ha muligheten til å skape en ny verden.

Er du den som kan løse dette mysteriet? Er du den utvalgte sjelen? Les diktet om Den Gyldne Nøkkel og se om du can løse mysteriet.

EC_077.png
EC_044.png
EC_043.png
EC_041.png
Face_0011.png
Face_0005.png
Face_0015.png
All_0013.png
UL_043.png
EC_045.png
Face_0018.png
UL_040.png