Mix_13b.png
8

De frivillige

De frivillige er høyt utviklede sjeler som stammer fra forskjellige stjernesystemer og galakser. De har gjennomgått en universell utdannelse kalt “En full sirkel av liv” på sin egen hjemmeplanet. Alle unge sjeler må fullføre denne utdannelsen på sin planet-skole før de er fri til å dra andre steder.

De har et hjem på hjemplaneten der de bor sammen med sin familie og sine venner, men når de jobber for Forbundet av Lys, bor de ofte på romskipene i mange år av gangen. De har alle sin egen leilighet på skipene der de oppholder seg mellom livene på Jorden.

Noen av de frivillige har inkarnert på Jorden for første gang, mens andre har levd flere liv på denne planeten. Ett hvert stjernemenneske har levd nøyaktig så mange liv som trengs for å kunne fullføre oppdraget.

Alle deltakerne i Oppdrag Jorden er ekstremt sterke, kloke og fredelige sjeler. På Jorden blir de ofte kalt stjernefolk, starseeds, walk-ins, stjernefødte sjeler, eldre sjeler eller lysarbeidere.

De er delt inn i flere grupper. Hver gruppe har sitt eget oppdrag, men de er også tilknyttet alle andre grupper og alle andre oppdrag. Før de frivillige inkarnerte på Jorden, måtte de gjennom en forberedelse.