UFO_0018b.png
18

Romskip

Romskip finnes i mange forskjellige former og materialer. Noen er enorme, enda større enn planeter. De kalles ofte moderskip. De kan ikke gå inn i et solsystem uten å ødelegge planetens baner. Derfor blir de ofte stasjonert på steder der de ikke forstyrrer noe.

Vi har også romskip som er bygget for å fly inn i solsystemer. De er mindre enn moderskipene, og de fleste av dem har evnen til å fly under vann. De mindre skipene er ofte parkert på et komplekst dokking-system inne i moderskipene.

Frekvensen på skipene kan heves og senkes. Når de senkes, kan skipene sees fra Jorden, men når de går opp igjen i frekvens, virker det som de plutselig forsvinner.

Noen ganger trenger vi å reise mellom mange dimensjoner, eller i såkalte lys-verdener. Vi har spesielle typer skip laget for det. De kalles lysskip.

De fleste romskipene som tilhører Rådet av Lys, er bygget på Planet Z. De er laget gjennom forskjellige tidsperioder. Noen er eldre, og andre er nyere. I tidligere tider så var skipene ofte sigarformede. De nyeste skipene er bygget ut av asteroider, og de er ofte formet som planeter, såkalte planetskip.

På noen av planetskipene kan vi leve både på utsiden og innsiden. Vi bruker kunstig tyngdekraft, slik at vi kan gå rundt i stedet for å flyte rundt, og vi bruker også elementer som ligner på oksygen, slik at vi ikke trenger å bruke romdrakter.

Som energikilde bruker vi ofte krystaller. De er ladet med fri energi fra universet. Det er også andre måter å bruke fri energi på.

Selv om universet er stort, så er det måter å reise gjennom det veldig raskt på. For å reise veldig raskt gjennom universet bruker vi tidstunneler.