ET_Soul_Friends.png

32

Sjelevenner

Når du møter mennesker for første gang, men du vet umiddelbart at du kjenner dem, er det mest sannsynlig sjeler du kjenner i den indre verden, såkalte sjelevenner.

Sjelevenner betyr sjelens venner. De fleste sjeler har mange sjelevenner på samme måte som de fleste på det fysiske planet har mange venner. Noen sjelevenner er veldig nære og elsker å tilbringe tid sammen, både i den indre og i den ytre verden.

Sjelevenner kan være sammen i et romantisk forhold, men en sjelevenn-forbindelse trenger ikke å være romantisk. Noen ganger er det romantisk, og noen ganger ikke. Det avhenger av hva slags avtaler de har gjort før inkarnasjonen.

Når sjelevenner møtes i en fysisk levetid, hjelper de hverandre på forskjellige måter. De støtter hverandre når de går gjennom vanskelige tider, og noen ganger hjelper de også hverandre til å balansere karma.

Når sjeler lager livsplaner for sine fysiske inkarnasjoner, ber de ofte noen av sine sjelevenner om å spille roller i deres fysiske liv. Hvilken rolle de spiller, avhenger av hva sjelen ønsker å lære. Sjelevenner spiller ofte nyttige roller, som for eksempel å være en god søster, en bestevenn eller en kjærlig ektefelle, men dette er ikke alltid tilfelle. Hovedmålet for hver sjel når de inkarnerer på det fysiske planet er å lære og vokse. Sjeler vokser mye raskere gjennom vanskelige tider enn når livet er enkelt. Dette er grunnen til at sjeler noen ganger ber sjelevennene sine om å spille roller som en trigger eller til og med som en fiende. Det er så mye lettere å spille rollen som en helt enn rollen som en skurk, så tro det eller ei ... De som er villige til å spille de vanskeligste rollene i livet ditt, er vanligvis de som elsker deg mest.

Mennesker du føler du allerede kjenner når du møter dem for første gang, kan også komme fra din sjelefamilie.