Chisana_003bbb.png
14

Mitt stjerne-selv

Jeg lever et liv på Jorden, men samtidig lever jeg et parallelt liv et annet sted i universet. Min sjel er koblet til to kropper. På Jorden har jeg en kropp, og ute i universet har jeg en annen.

Normalt, når en sjel inkarneres i en kropp, er kroppen forbundet med sjelen med en sølvstreng. Når personen dør, brytes strengen. Fordi min jordiske kropp ikke er min virkelige kropp, er den ikke koblet til sjelen min med en sølvstreng, men med en regnbuefarget streng.

Min virkelige kropp ute i universet er koblet til sjelen min med en sølvstreng. Jeg reiser frem og tilbake mellom disse to kroppene. Under min søvnen i universet er jeg våken og aktiv på Jorden, og under søvnen på Jorden er jeg våken og aktiv i universet.

Jeg har flere navn i universet. Jeg kan ikke fortelle deg mitt fulle navn på dette tidspunktet, men du kan kalle meg Chisâna.

Selv om den universelle kroppen min er menneskelignende, ser den litt annerledes ut enn jordiske kropper. Huden min har et snev av gylden farge. Øynene mine er større, og når humøret endrer seg, skifter øynene farge mellom blå, cyan og smaragdgrønn. Jeg har langt, gult hår som krøller seg i enden, og auraen min er hvit med gylne kanter.

Jeg har flere hjem i universet. Et av dem ligger på en av de fire planetene nær den store Sentralsolen. Jeg tilbringer mesteparten av tiden min der, men jeg har også noen leiligheter til min disposisjon på moderskipene, som jeg bruker når jeg jobber for forbundet.

Jeg reiser mye i universet. Jeg er pilot, og jeg har mitt eget lille romskip. Universet er enormt stort, og det er så vakkert. Det er så mange steder å dra og så mye gøy å finne på.

Jeg går på mange rådsmøter og gjør mange forskjellige jobber for forbundet, men jeg gjør også mange andre ting. Jeg liker å tilbringe tid med venner og familie, og jeg liker også å synge og danse, gjøre systemprogrammering og lære nye ting, men min favoritt-ting å gjøre er å tilbringe tid med mitt tvillingaspekt.