BJ.png
15

Min tvilling

Jeg har et tvilling-aspekt, og han er min store kjærlighet. Vi er to aspekter av samme sjel, så vi er nøyaktig like gamle. Vi ble skapt som en enhet for lenge siden, så vi er ganske gamle. Vi er kjent i universet som de gylne tvillingene med Emerald grønne øyne.

Vi tilbringer mye tid sammen, og vi har det veldig gøy. Vi reiser til forskjellige verdener, og vi gjør også forskjellige jobber sammen. Selv om vi elsker å tilbringe tid sammen, så ville det være veldig kjedelig å være sammen hele tiden. Vi tilbringer derfor også tid fra hverandre og gjør ting på egenhånd.

Siden vi er to deler av samme sjel, lærer vi begge av hverandres erfaringer. Noen deler av oss er veldig like, og noen deler er motsetninger.

Vi er begge inkarnerte på Jorden på dette tidspunktet. Jeg kan ikke fortelle så mye om ham, fordi han går gjennom sin egen oppvåkning. Alt jeg kan si er at vi vil oppfylle vårt oppdrag på Jorden sammen når den guddommelige timingen er riktig. Inntil den dagen kommer, vil vi fortsette å møtes i de høyere verdenene, når våre jordiske kropper sover. Vi møtes ofte på fire helt spesielle planeter.