ET_AirBaloon_001.png
16

Fire spesielle planeter

Fire planeter er veldig spesielle, fordi de ligger nær den store Sentralsolen. De kretser rundt sentralsolen i den innerste sirkelen. Alle disse planetene er veldig vakre med fantastiske energier, men de er ganske forskjellige fra hverandre.

Planet N

Denne planeten har mange daler, skoger og innsjøer med hvit sand. Den har et tropisk klima. Det er mange blomster, noen av dem er veldig store. Det er også mange fugler og store sommerfugler. Luften på planeten føles litt tung å puste.

Planet O

Denne planeten er ørkenlignende med mye sand i forskjellige farger. Sanden er ikke som jordisk sand, fordi den er næringsrik og kan spises. Det er dyr på planeten, og noen av dem spiser sanden. Det er også blomster som kan spises. Planeten er kjent for alle sine mange templer. Skyene er vanligvis lilla, og det er ofte litt bris på planeten.

Planet Z

Denne planeten har store fjell og store skoger. Det er også mange klipper og store steiner på planeten. Dette er et av de mest sentrale stedene hvor Rådet av Lys bygger sine stjerneskip, så planeten har mye teknologi.

Planet A

Denne planeten er ganske flat, men den har noen fjell. Det er også mange skoger på planeten og et stort vakkert hav. Dette er stedet der Rådet av Lys har sitt hovedkvarter.