Couple_01b.png
23

Den menneskelige sjelerasen

Sjeler blir ikke født inn i den indre verden på samme måte som babyer blir født i den fysiske verden. Sjeler skapes i klynger. Hver klynge er en sjelefamilie. Det er også grupper av klynger. Hver gruppe er en sjelerase. Sjeleraser individualiseres til forskjellige tider, og noen raser kan derfor sees på som eldre og andre som yngre.

Den menneskelige sjelerasen er ung, sammenlignet med mange andre sjeleraser i universet. De blir ofte kalt universets smårollinger, men det betyr ikke at de ser ut som små barn. Alle sjeler ser ut som de er rundt 25 år fra den dagen de blir skapt, og de ser aldri gamle ut, med mindre de ønsker å fremstå som gamle.

Tiden eksisterer ikke i de indre verdenene. Enten en sjel er ung eller gammel, har ingenting å gjøre med hvordan de ser ut. Det er kun basert på hvor erfarne de er. Når sjeler lærer og opplever ting, blir de klokere og klokere, og når de blir klokere, øker frekvensen deres.

Når sjeler er unge, lever de i den indre verden i begynnelsen av sin eksistens. De lever i enhet med Gud og hverandre. Når de når en viss modenhet, begynner de å gå på skolen for å fullføre en utdannelse kjent som «En full sirkel av livet».