Mitt dokument (59).png
36

Tvillingstråler

Tvillingstråler er også tvillingsjeler, men de har nådd en enda høyere frekvens enn tvillingflammer. Tvillingstråler har mange av de samme egenskapene som tvillingflammer, men de har en annen forbindelse til den store sentrale solen. I tillegg til å være koblet til grunnnivået og fargeflammene, er de også koblet til ultrafargestrålene.Ultrafargestrålene inneholder eldgammel visdom og hellige hemmeligheter.

Som tvillingflammer lager tvillingstråler også en livsplan før de inkarnerer på jorden. De er også en del av oppdraget for å hjelpe menneskeheten, men deres rolle er litt annerledes. Tvillingstråler er vanligvis ikke så opptatt av ideen om å være i et romantisk forhold med tvillingen deres på jorden, fordi de vet at de allerede er i et nært forhold til tvillingen deres i universet.

De fleste tvillingflammer har også en nær forbindelse med tvillingen sin ute i universet, men forskjellen er at de vanligvis ikke husker det. Det er derfor tvillingflammer ofte føler et sterkere behov for å være sammen på jorden.

Tvillingstråler ser vanligvis på sitt jordiske liv som en jobb og tiden de tilbringer på jorden som sin arbeidstid. De ser på livet deres i universet som deres virkelige liv og tiden de tilbringer i universet som deres hjemmetid. Siden de ser på sitt jordiske liv som en jobb, føler de ikke behov for å være romantiske med tvillingen sin når de er på jobb. De har fortsatt den samme tiltrekningen og den ubetingede kjærligheten til hverandre, men forbindelsen deres er vanligvis mer balansert. De kan være sammen i et romantisk forhold hvis de vil. Noen velger å være sammen i lengre eller kortere perioder og noen velger å bare jobbe sammen for å fullføre oppdraget.

Tvillingstråler vet at de har to kropper og lever parallelle liv på jorden og i universet samtidig. Tiden er ikke hva den ser ut til å være på jorden. De fleste jordiske kropper sover i omtrent åtte timer, men åtte timer på jorden er ikke det samme som åtte timer i universet. Det varierer fra dimensjon til dimensjon, men åtte timer på jorden kan være 30 timer et annet sted i universet. Det betyr at tvillingstråler tilbringer mye mer tid i universet enn de gjør på jorden.

Akkurat som tvillingflammer er det vanligvis en matrix-tvilling og en åndelig tvilling i tvillingstråleforeningen. De går gjennom lignende ting på jorden som tvillingflammer. Deres livsomstendigheter er kanskje ikke gunstige for en gjenforening, fordi den ene eller begge kan være gift med noen andre eller det er en stor aldersforskjell, eller en lang geografisk avstand eller de kommer fra uforenlige kulturer eller religioner.

Til tross for hindringene har ikke tvillingstråler så mye friksjon eller drama, fordi de vanligvis ikke føler behov for å være sammen i et 3D-forhold. De er ganske balanserte i seg selv og vet at separasjonen de opplever i 3D er en illusjon. Alle tvillingaspekter er alltid knyttet til hverandre, og forholdet deres kan aldri trues av noen. Tvillingstråler vet vanligvis det.

3D-separasjonen ble planlagt av tvillingene sammen før inkarnasjonene startet, fordi de visste at de ville trenge å oppleve å leve et normalt menneskeliv for å kunne fullføre oppdraget.

Selv om de lever separate liv på jorden, speiler livene deres hverandre på forskjellige måter gjennom livet. De kan flytte til samme by på samme tid, eller de gjennomgår operasjoner samtidig eller gjør lignende ting.

Hovedmålet for tvillingstråler når de er på jorden, er å hjelpe menneskeheten. De vet at de vil jobbe sammen som et par for å oppfylle sitt oppdrag når tiden er inne. De stoler fullstendig på den guddommelige timingen og veiledningen fra universet, og bekymrer seg ikke for alle detaljene.

Tvillingstråler blir ofte sett på som visdomspersoner på jorden, fordi de bærer stor indre visdom fra ultrafargestrålene til den store sentrale solen. De er også voktere av forskjellige typer energier som jorden trenger, og de er vanligvis lærere for andre lærere.

Noen tvillingstråler har aktive roller som åndelige lærere, mens andre bruker mye tid alene og prøver å være så anonyme som mulig, mens de jobber med å forberede menneskeheten på det endelige skiftet. Tvillingstråler jobber alltid for å oppfylle den guddommelige planen laget av tvillingskaperne.